ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !

Θέλετε να μεταφράσετε ένα κείμενο στα γερμανικά ή από τα γερμανικά στα ελληνικά; Δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την γρήγορη εκτέλεση της παραγγελίας σας; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος !

 

Επιτρέψτε μου να συστηθώ: Το όνομά μου είναι Μαρία Σενεγάλια. Διαθέτω ευρεία γνώση και πολυετή εμπειρία στη μετάφραση κειμένων από τα γερμανικά προς τα ελληνικά και αντίστροφα. Έχοντας ειδικευτεί σε αυτό τον τομέα, μπορώ να σας προσφέρω μεταφράσεις «από πρώτο χέρι» σε καλή ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Η μετάφραση είναι μια γέφυρα ανάμεσα σε δυο κουλτούρες

Εμπιστευτείτε το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε σε επαγγελματικά χέρια. Μόνο έτσι θα έχετε τη σιγουριά ότι η μεταφορά στην άλλη γλώσσα θα γίνει χωρίς εννοιολογικές απώλειες και πολιτισμικές παρεξηγήσεις. Εδώ θα βρείτε ικανή και αποτελεσματική υποστήριξη για άψογα κείμενα στο κατάλληλο ύφος.

 

Προσφέρω μεταφράσεις ειδικευμένης ορολογίας καθώς και επικυρωμένες μεταφράσεις για τις δημόσιες υπηρεσίες και τα δικαστήρια. Στο μενού της ιστοσελίδας θα βρείτε πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τα βασικά θέματα εξειδίκευσης, τις τιμές και την επαγγελματική μου κατάρτιση.

              


             Friedrich-Hecker-Str. 4

             77654 Offenburg

          

         Tel.: +49 781 9489023