Τιμές

Δίκαιη κοστολόγηση

Η κοστολόγηση των μεταφράσεων εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας και το μέγεθος του κειμένου. Η τιμή υπολογίζεται σύμφωνα με τον αριθμό των σειρών του τελικού κειμένου.

1 σειρά αποτελείται από 55 χαρακτήρες (χτυπήματα).

 

Τα απλά κείμενα κοστολογούνται με τιμή σειράς από 1,20* ευρώ.

 

Τα κείμενα ορολογίας είναι χρονοβόρα κατά την επεξεργασία και κοστολογούνται με υψηλότερη τιμή. Στείλτε μου ένα κομμάτι από το κείμενο με φαξ ή με E-Mail, για να υπολογίσω την τιμή για σας.

 

Για τους πελάτες με μόνιμη συνεργασία και για κείμενα μεγάλου μεγέθους χορηγείται έκπτωση.

 

Τα διαφημιστικά κείμενα κοστολογούνται με τιμή κατ’ αποκοπή ή ανάλογα με τον απαιτούμενο χρόνο εργασίας (χρέωση  € 65*/ώρα).

 

Οι επικυρωμένες μεταφράσεις αποστέλλονται ταχυδρομικώς έναντι αντικαταβολής ή κατά προτίμηση με έμβασμα.  Τα ταχυδρομικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε επείγουσες περιπτώσεις μπορείτε να μου στείλετε την βεβαίωση του εμβάσματος με φαξ ή e-mail. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω PayPal.

 

Ελάχιστο ποσό για την ανάληψη μιας εργασίας: € 26*.

 

Σε πολύ επείγουσες περιπτώσεις η τιμή μπορεί να επαυξηθεί κατά 25 %.

 

* Στις παραπάνω τιμές προστίθεται ΦΠΑ 19 %.

 

Για όλες τις αναλαμβανόμενες εργασίες ισχύουν οι γενικοί όροι συμβάσεων (βλέπε AGB)

 

Οι παραπάνω κατευθυντήριες τιμές δεν καλύπτουν όλο το φάσμα εργασιών. Επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικώς, με φάξ ή με e-mail. Στείλτε μου ένα αντιπροσωπευτικό κομμάτι του κειμένου σας, αναφέροντας επίσης την ημερομηνία παράδοσης της μετάφρασης. Θα λάβετε άμεσα μια προσφορά χωρίς ουδεμία δέσμευση για σας.

 

Μην ξεχνάτε ότι κάθε ποιοτική δουλειά απαιτεί χρόνο. Γι’ αυτό συνιστώ θερμά να σχεδιάζετε τις μεταφράσεις των μεγάλων κειμένων σας όσο το δυνατό μακροπρόθεσμα, ώστε η μεταφραστική εργασία να διεξάγεται χωρίς πίεση χρόνου και εις βάρος της ποιότητας!

 

Σας υπόσχομαι: υψηλή ποιότητα σε τιμές λογικές!

              


             Friedrich-Hecker-Str. 4

             77654 Offenburg

          

         Tel.: +49 781 9489023